Mediator

Biroul de Mediator “Ramona Groapa” este autorizat de catre Consiliul de Mediere si apare inscris in Tabloul mediatorilor autorizati din Romania.

Mediatorul autorizat Ramona Groapa abordeaza creativ si profesionist fiecare situatie conflictuala, de orice natura, pentru care colaboreaza cu clientii sai prin abordari specifice, care vin dupa o expertiza si experienta profesionala ampla, de peste 12 ani, in domeniile financiar-bancar, al pregatirii profesionale a oamenilor, activitati de training si dezvoltare umana, coaching si implementare de proiecte strategice in medii diverse din punct de vedere cultural, la nivel national dar si international.

Experienta practica a mediatorului autorizat Ramona Groapa este sustinuta si de o pregatire profesionala adecvata, in avantajul clientilor sai si care se refera la:
- licenta in studii economice financiar-bancare prin absolvirea Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante Asigurari, Banci si Burse de Valori, specializarea Finante si Piete Financiare
- licenta in studii juridice, Facultatea de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu”
- absolvirea programului de Master in Comunicare manageriala, industriala si social-politica, Universitatea Politehnica Bucuresti
- doctorand in Management al Academiei de Studii Economice Bucuresti, tema “Impactul inovarii asupra performantelor organizatiei”
- certificari nationale si internationale in domeniile Inteligentei emotionale (SUA), Tehnici de comunicare si negociere (Romania), Abordarea situatiilor dificile (Romania), Servicii de excelenta oferite clientilor (Austria), Managementul resurselor umane, Coaching pentru excelenta si
- nenumarate alte cursuri si programe de pregatire si dezvoltare personala care largesc viziunea mediatorului si modul de abordare inovativ.

Mediatorul Ramona Groapa vrea sa fie, pentru fiecare client in parte, un partener stabil, de incredere, care ajuta in mod real la atingerea solutiei reciproc avantajoase. Va ofera disponibilitate in orice moment, atunci cand este nevoie, flexibilitate prin adaptarea la nevoi specifice si accent pe confort prin oferirea unei varietati de puncte de lucru, birou. Mediatorul Ramona Groapa va ofera sprijin pe intreg teritoriul Romaniei, cu predilectie zona Bucuresti (unde puteti alege intre patru locatii diferite sau poate fi agreat un alt loc de desfasurare a medierii) si Neamt.
Mediatorul Ramona Groapa va ofera sprijinul prin mediere atat in limba romana cat si engleza sau in orice alta limba de circulatie internationala cu sprijinul unui traducator agreat impreuna cu partile.

Pentru a vizualiza profilul complet al mediatorului accesati pagina personala de LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/ramona-groapa/3b/5b6/6a4

Medierea este “SOLUTIA” !

- pentru orice situatie conflictuala
- special pentru tine
- recomandata de instanta.